BESPLATNI WEBINAR: Prodajni levak i digitalni ciklus gosta u turizmu

Šta je danas osnova uspešne prodaje u turizmu?

Ako želite da naučite internet marketing u turizmu i uspešno ga primenite na svoj biznis morate početi upravo odavde!

Fejsbuk stranica, oglasai, email,… sve to dolazi kasnije, ali ako preskočite ovaj najvažniji korak verovatno ćete sve raditi pogrešno.

U svojim edukativnim programima uvek ističem prodajni levak i digitalni ciklus gosta kao najbitnije stvari kod internet marketinga u turizmu.

Da biste uspešno prodali aranžmane ili smeštaj, morate razumeti psihologiju, potrebe i ponašanje u svim fazama u kojima se potencijalni gost nalazi u njegovom digitalnom putu ka rezervaciji. A onda to treba i mapirati i napraviti internet marketing strategiju po kojoj ćete raditi.

Videćete kako će onda svaki Facebook status, svaki oglas i tekst koji kreirate imati mnogo više smisla. Sve ćete raditi strateški a efekti će ubrzo postati neuporedivo bolji!

Upravo ću vam u ovom videu pokazati koja je najčešća greška koju ljudi u turizmu prave i kako da je i vi izbegnete.

Otkriću Vam strategiju koju koristim u radu sa većinom domaćih i stranih klijenata širom sveta, a koja svima donosi odlične rezultate i povećanje prodaje!

Ovaj video je prvobitno bio namenjen za webinar, ali sam odlučio da vam pružim potpuno otvoren pristup ovoj najvažnijoj lekciji, koju možete pogledati bez ikakvih dodatnih prijava.

POGLEDAJ VIDEO BESPLATNO

 

 

 

Leave a Comment