Izrada i održavanje WordPress sajta

Trenutni status
Niste prijavljeni
Cijena
29 EUR
Počnite
This kurs is currently closed

Na ovom kursu savladaćete osnove kreiranja i održavanja sajtova kreiranih na WordPress-u, najpopularnijem CMS-u današnjice.

Na kursu prolazimo sve počevši od zakupa domena i hostinga, preko osnovnih podešavanja i instalacije CMS-a, izbora i kupovine premium dizajn teme pa do svih potrebnih tehničkih i vizuelnih podešavanja.

Pored WordPress-a, “suočićemo se” i sa čistim HTML i CSS kodom i uz osnovno upoznavanje ćemo videti kako nam to znanje može pomoći u izradi posebnih stranica ali i adaptaciji sajta i menjanju izgleda bukvalno svakog elementa na sajtu.

Naravno, jednom kreirani WordPress sajt je potrebno konstantno ažurirati i održavati kako ne bi došlo do većih tehničkih problema, zlonamernog rušenja sajta i sličnih situacija od kojih nam opada kosa sa glave :). Zato ćemo naučiti kako sve to možete raditi sami na svojim projektima ili te usluge pružati onima kojima su potrebne.

Iako je u pitanju osnovni kurs, namenjen prvenstveno početnicima u vodama web developmenta i entuzijastima, očekuje vas dosta materijala, lekcija i novih znanja i zato krenite što pre sa prvom uvodnom lekcijom! 🙂