Prodaja u turizmu može biti loša. Hajde da je pojednostavimo i lansiramo!

Da li se suočavate sa nedovoljnom popunjenošću soba i malim brojem prodatih aranžmana? To znači stres, nervozu, napetost, zar ne?

A šta ako biste mogli da duplirate prodaju, i to pomoću sopstvenog znanja?

Naučite kako da samostalno kreirate, realizujete i upravljate uspešnim online marketing kampanjama koje će vam doneti veću zaradu u turizmu!
 

ONLINE MASTER TRENING: Više direktnih rezervacija u turizmu!

 

Tip obuke

Online seminar

Autor obuke

Milan Stojković

master obuka turizam marketing
master obuka turizam marketingUtisci drugih o sličnim obukama koje sam držao u učionici

Ja sam oduševljen Vašim izlaganjem a još više sam oduševljen sa stvarima koje ste nam preneli i pokazali. Želeo bih da naglasim da do sada nisam bio niti na jednom trentingu ili seminaru koji do te mere i tih detalja prikazuje šta je potrebno uraditi. Obično su to teoretske obuke iz kojih jako malo može da se izvuče ali Vaša obuka je otvorila potpuno nove vidike u poslovanju. Bili ste direktni i na primerima nam pokazili šta je sve potrebno da uradimo.“ - Ivan Savkić, Menadžer-vlasnik, Hotel Vigor, Novi Sad

"Od kada sam krenuo da radim sa Milanom broj rezervacija i telefonskih poziva se povećao 3 puta!" - Ilija Kasalović, Vila Radigost

"Zaista sam zadovoljan treningom, ispunio je moja očekivanja. Unapredio sam ranije stečena znanja i naučio dosta novih i korisnih stvari, praktično primenljivih u poslu. Video lekcije su sveobuhvatne i na što prostiji način se objašnjavaju malo kompleksnije stvari tako da se mogu shvatiti bez obzira na prethodni nivo znanja. Nakon ovog treninga imam ideju kako nastupiti na tržištu." - Miloš Živaljević, Balkan Holidays

"Mladi profesionalci u oblasti E-marketinga iz agencije TMC su kao predavači oduševili sve učesnike sa praktičnim znanjem, aktuelnim temama i zanimljivim pristupom. Seminar je ocjenjen kao odličan od strane učesnika sa mnogo usvojenog primjenljivog znanja i pozitivne energije.“ - Ana Lakić, Turistička organizacija Republike Srpske

"Sve na seminaru je bilo objašnjeno jasno, koncizno, razumljivo čak i nekome ko se prvi put susreće sa ovom temom." - Irena Stanojković, Metropol Palace
 
Zašto je ova obuka važna za sve u turizmu?

Danas u turizmu postoji termin “Digital Travel Cycle” koji označava celokupnu putanju gosta koju on pređe od trenutka kada je prvi put čuo za vašu ponudu, preko dolaska na sajt, pozivanja telefonom, rezervacije, njegovog dolaska i boravka.

Suština kvalitetnog internet marketinga u turizmu je da osmisli i kreira tu putanju gosta i konvertuje ga od nezainteresovane individue do stalnog gosta koji se zadovoljan vraća i preporučuje našu ponudu.

Mora se postaviti sistem koji će identifikovati svaki korak na toj putanji gosta i koji će ga uvek vraćati na pravi put, ako pokuša da skrene sa istog. To je sistem koji nije usmeren na lajkove statusa i broj poseta na sajtu već broj konkretnih rezervacija.

A da li ste čuli za prodajni levak, ili sales funnel? Ako niste, slobodno sada “izguglajte” taj termin.

prodajni levak u turizmu

Kada jednom kreiramo putanju gosta neophodno je da nju postavimo u takozvani levak online promocije i prodaje. Taj levak se, u osnovi, sastoji od 4 faze: Awareness, Interest, Consideration, Booking. Sve su to faze u putanji našeg potencijalnog gosta, a u svakoj od tih faza se koriste različiti alati, pristupi i strategije.

Ukoliko niste napravili prodajni levak za svoj online marketing i niste napravili “putanju svog gosta”, vrlo je moguće da ili ne postižete dovoljno efekata od internet marketinga ili da to veoma skupo plaćate, a možda imate i najgori scenario - dajete dosta novca u internet marketing ali efekata nema.

Pored poznavanja suštine turizma i internet marketinga, da biste kreirali svoj prodajni levak i kroz njega uspešno sprovodili sve više i više gostiju potrebno je da imate i dosta tehničkog znanja. Između ostalog, potrebno je da poznajete kreiranje sajtova, osnove HTML-a, oglašavanje na društvenim mrežama, SEO, E-mail marketing, content marketing, kreiranje video snimaka, Google AdWords i Google Analytics i još dosta toga.

Sve ovo zvuči veoma komplikovano ali suštinska znanja koja će vam pomoći da sve ovo primenite na vaš biznis možete dobiti preko ovog specijalnog Master treninga koji je sada možete završitipreko interneta, od kuće ili preko telefona, kada i kako to vama odgovara, kroz video i tekstualne lekcije.

Učesnici ove obuke imaće priliku da uđu u suštinu internet marketinga u turizmu, nauče da osmisle i kreiraju svoju strategiju i kreiraju online putanju za svoj turistički biznis. Učesnici će se upoznati se svim najbitnijim alatima koji su im potrebni za realizaciju kompletne internet marketing strategije.

Nakon obuke polaznici će biti osposobljeni da sami osmisle i kreiraju svoj prodajni levak i da implementiraju sve potrebne elemente u svakom koraku na online putanji turiste.

Sve ovo obradiće se uz minimum teorije i na konkretnom primeru iz prakse.

 


Koje oblasti će se konkretno obraditi na obuci?
 

Najbolje bi bilo da pogledajte celokupnu agendu obuke:

Pored navedenih lekcija biće i mnogo dodatnih materijala i bonus sadržaja, a tu su i testovi i zadaci za proveru napredovanja.

 
Ko realizuje obuku?
 

Obuku realizujem ja, Milan Stojković, turizmolog i osnivač agencije Tourism Management and Consulting, specijalizovane za internet marketing u turizmu.

Imam više od 5 godina iskustva u radu sa turističkim agencijama, hotelima, apartmanima i turističkim organizacijama i mnogima sam pomogao da povećaju prodaju i ostvare bolje poslovne ciljeve.

Osnivač sam sajta “Turizam i putovanja”, bloger na temu eturizma, kreator mnogih obuka i projekata, redovni predavač na konferencijama, direktor e-Turizam konferencije i redovni član AIEST-a (Asocijacije međunarodnih eksperata za turizam).

 
Kome je namenjena obuka?
 

Ova obuka namenjena je vlasnicima i menadžerima marketinga i prodaje hotela, turističkih agencija i turističkih organizacija.

Da li je potrebno predznanje?

Poželjno je da učesnici imaju naloge na društvenim mrežama i generalno imaju interesovanja ka internet marketingu.

Ukoliko već imate krerian svoj "levak prodaje", uveliko radite Facebook i Google remarketing, znate da postavljate i merite konverzije, čitate analitiku sajta i optimizujete oglase onda ovaj trening možda i nije za vas.


CENA?
 

Redovna cena ove obuke je 90 eura po osobi,

ali usled COVID19 pandemije, ovaj kurs možete dobiti uz 50% popusta, odnosno za svega 45 eura!

Ponuda traje do 12.06.2020.

Ova obuka je definitivno najkvalitetniji edukativni sadržaj koji postoji u e-turizmu. Praktične veštine koje ćete dobiti sa ovom obukom će vam doneti više gostiju ali i bolji posao u turizmu. Edukativna vrednost ove obuke ekvivalentna je celoj godini na nekom od fakulteta, a o aktelnosti i primenljivosti stečenih znanja ne treba ni trošiti reči.

U pitanju je veoma ozbiljna i intenzivna obuka, kakvu ne možete dobiti ni na jednom drugom mestu. Novac uložen u ovu obuku će vam se isplatiti već kroz prvih nekoliko rezervacija koje ostvarite znanjima stečenim na obuci.

Polaznici obuke će imati i moju mentorsku pomoć u primeni stečenih veština, a oni koji uspešno završe obuku će dobiti i sertifikat.

Šta ako ne budete zadovoljni?
 

Razmišljate da li se investicija u ovaj trening isplati?

Sa Master treningom ništa ne gubite! Jednostavno, ako ne budete zadovoljni ovom obukom vratiću vam novac!

Nećete morati da navodite razloge zbog kojih želite povratak novca, ako to ne želite. Jednostavno zatražite povratak i u roku od 10 dana novac će biti refundiran na vaš račun.

Razlog za ovakvu "politiku" je što sam 100% siguran u kvalitet ovog treninga.

Da biste ostvarili pravo na povratak novca potrebno je samo da zahtev podnesete u roku od 10 dana od startovanja treninga.

 
 

Za sva dodatna pitanja u vezi treninga možete me kontaktirati na kontakt@milanstojkovic.com.