Napravite Call to Action dugme na svojoj Facebook stranici!

Ova opcija je već dosta dugo na raspolaganju vlasnicima stranica ali sam primetio da je turističke Facebook stranice baš i ne koriste.

Call to Action dugme može biti dosta korisno, a u svakom slučaju neće ni malo naškoditi vašoj stranici, pa je zato bolje imati ovo dugme nego ga nemati.

Šta je Call to Action dugme, čemu služi i kako ga kreirati pogledajte u ovom video tutorijalu:

Do sada ste za postavljanje direktne rezervacije na Fejsbuku morali da pravite posebne Tabove (kartice), aplikacije i sve je to bilo dosta komplikovano. Sada, zahvaljujući ovom dugmetu, posetioci vaše strane su na samo jedan klik od strane za rezervaciju i to na vašem sajtu!

Jedan od marketinških ciljeva na Fejsbuku jeste privući što više ljudi sa Fejsbuka na vaš sajt i ovo dugme je samo još jedan način da to učinite. Šansa više za dodatnu posetu i povezivanje sa fanovima.

Moje mišljenje – veoma jednostavno rešenje koje treba da bude i efikasno samo što to još uvek nije u onoj meri u kojoj bismo želeli.

Inače, Call to Action dugme možete ubaciti i u plaćene oglase na vašoj Fejsbuk stranici, ali o tome nekom drugom prilikom…

 

Leave a Comment