1 na 1

 

Specijalizovana 1 na 1 obuka o internet marketingu u turizmu u skladu sa vašim potrebama.

Za koga?

Ovakav tip obuke namenjen je onima koji žele da nauče samostalno da predstave svoju turističku ponudu na internetu i da samostalno upravljaju online kampanjama.

Obuka je naročito pogodna za vlasnike malih biznisa u turizmu – vlasnika apartmana i agencija, kao i za one koji su zaposleni na poslovima marketinga u hotelima, turističkim organizacijama i turističkim agencijama.

Koliko traje?

Obuka 1 na 1 traje onoliko koliko vi želite, odnosno koliko procenimo da je neophodno kako biste savladali željene oblasti i stekli određene veštine. Obuka se bazira na primerima i vaš konkretan posao i poslovni model, teorija je svedena na minimum.

Šta se može naučiti?

Ovo su samo neke od oblasti koje možemo obraditi:

  • Marketing na društvenim mrežama
  • Plaćeno Facebook oglašavanje
  • Kreiranje kvalitetnih turističkih onlajn sadržaja
  • Google Adwords oglašavanje
  • Google Analytics
  • E-mail marketing
  • Content marketing
  • Izrada digitalne strategije vašeg biznisa i dr.

Naravno, sve što radimo biće bazirano na primerima vašeg biznisa i prema vašim potrebama.

Gde?

Obuka se drži u mojim poslovnim prostorijama ili u vašem objektu. Bitno je samo uskladiti termine i unapred rezervisati. Obuku je moguće realizovati i online, preko Skype-a.

Couching i mentorstvo

Couching je specijalni program obuke namenjen pojedincima. U pitanju je višemesečna obuka koja podrazumeva konstantno praćenje, savetovanje i učenje u vezi sa odabranom temom. Do sada sam pomogao mnogim ljudima da pokrenu svoje turističke sajtove, travel blogove ili usavrše svoje veštine. U pitanju je

Cena?

Cena obuka zavisi od broja sati, odnosno od dužine trajanja obuke. Razmislite šta vam je potrebno i javite mi se sa zahtevom na kontakt@milanstojkovic.com ili preko kontakt forme.

Obuku držim ja, Milan Stojković, a po potrebi angažujem i saradnike. Do sada je preko 500 turističkih radnika i studenata turizma slušalo moja predavanja ili prošlo neku od obuka koje sam realizovao.