Edukacije i Kursevi

Edukacije i Kursevi

Izaberite neki od popularnih onlajn kurseva ili programa jednodnevnih i dvodnevnih obuka u skladu sa potrebama vaše organizacije.

Onlajn Kursevi

Ponuda specijalizovanih obuka

Vaš tim može proći neku od obuka iz sledećih oblasti:

 

Google Ads oglašvanje

Od postavljanja oglasa na Guglu, bidovanja, kreiranja kvalitetnih oglasa, do praćenja konverzija i optimzacija kampanja.

 

Google Analytics

Postavljanje i osnove analitike. Razumevanje svih podataka, postavljanje ciljeva i merenje ciljeva. Kreiranje publika i remarketing listi.

 

Facebook i Instagram oglašavanje

Od vođenja Facebook stranica do naprednog oglašvanja – tipovi kampanja, određivanje ciljnih grupa, targetiranje i napredne tehnike targetiranja, postavljanje oglasa, optimizacija kampanja, Facebook pixel, Facebook remarketing, praćenje konverzija.

 

Instagram marketing

Kako da unapredite svoje Instagram prisustvo i ostvarite bolju promociju i veću prodaju. Napredne tehnike koje dokazano donose rezultate.

 

Inbound & Content marketing

Osnove inbound i content marketinga, kreiranje kvalitetnog sadržaja za sopstvenin sajt ali i druge sajtove, kreiranje prodajnog levka, osnove SEO optimizacije, pisanje bloga, prodajnih tekstova, korisni alati.

 

Kreiranje i optimizacija sajtova

Pomoći ćemo vam kako da sredite postojeći sajt a možemo napraviti i novi od nule. Naročitu pažnju posvećujemo SEO i User Experience optimizaciji kako bi se sajt što bolje rangirao u rezultatima pretrage i ostvarivao veći procenat prodaja od svake posete.

Ovo su samo neki primeri obuka, a moguće je realizovati i obuke na slične teme. Detalji svake od obuka (vreme realizacije, oblasti koje se prelaze,…) zavise od individualnih potreba svakog tima.

 

Sve obuke se prilagođavaju potrebama vašeg tima, te s tim u vezi mogu biti na osnovnom ili naprednom nivou. Takođe, obuke se prilagođavaju vašoj organizaciji uz mnoštvo primenjivih saveta za vaš konkretni biznis.

Iako sam teorijski deo obuka sadrži mnoštvo praktičnih primera koje odmah možete upotrebiti na svom poslovanju, obuke mogu sadržati i radionice gde će se vaš tim odmah primeniti stečena znanja.

 

Ko realizuje obuke?

Obuke realizujem ja, Milan Stojković, a po potrebi i neko od mojih saradnika. Do sada je preko 900 učesnika slušalo moja predavanja ili prošlo neku od obuka koje sam realizovao.

Imam više od 10 godina veoma aktivnog iskustva u online marketingu i obrazovanju. Autor sam mnogih tekstova i priručnika iz ove oblasti ali što je najbitnije, imam dokazane rezultate u radu na svojim projektima i u radu sa klijentima. Do sada sam poboljšao poslovanje više desetina turističkih agencija, hotela, apartmana i turističkih organizacija, kao i kompanijama iz drugih raznovrsnih delatnosti (lepota i nega, zabava, sport, izlasci, idnustrija, hrana i sl.).

Uvek radim na usavršavanju svojih znanja tako da kroz obuke dobijate najaktuelnija znanja koja trenutno donose najbolje rezultate u digitalnom marketingu.

 

Gde se održavaju obuke?

Obuke se održavaju u Vašim prostorijama ili online. Ukoliko nemate adekvatan prostor sigurno ćemo pronaći adekvatno rešenje.

 

Koliko obuka traje i koja je cena?

Vreme trajanja zavisi od početnog i željenog nivoa znanja vašeg tima, tema koje želite da budu obrađene, i dosta drugih faktora. U zavisnosti od toga obuka može trajati par sati, dva dana ili više ukoliko je to potrebno. Cena obuke takođe zavisi od navedenih faktora.

Kontaktirajte me kako bismo zajedno utvrdili detalje obuke vašeg tima. To možete učiniti preko kontakt strane, ili mejlom na kontakt@milanstojkovic.com ili me jednostavno nazovite telefonom na (+381)062 336 637.