Digital Marketing Konsultacije

U vašoj firmi samostalno se bavite digitalnim marketingom ali bilo bi sjajno kada biste mogli svakog meseca da dobijete savete u vezi sa onim što radite.

Značilo bi vam da neko pogleda sve što radite, ukaže vam na greške, da jasne i konkretne savete, osmisli strategiju i otkrije po neki trik koji će vaš biznis ubrzo pozicionirati iznad konkurencije.

A bilo bi super i kada tako nešto NE bi bilo skupo, jer da želite da izdvojite veći novac već biste angažovali agenciju koje bi sve radila umesto vas, zar ne? 🙂

Bilo da tek krećete sa digitalnim marketingom ili već dugo sami pokušavate da ostvarite neke efekte, mi smo tu da vas podržimo našim konsalting uslugama.

Svakog meseca ćemo pažljivo analizirati sve što radite, ukazati na greške, dati savete kako da dodatno unapredite svaku aktivnost i otkriti trikove za koje vaša konkurencija verovatno nikada nije čula!

 

Šta spada u domen naših konsalting usluga?

  • Kontinuirana SEO podrška – Svakog meseca dobijate savete i uputstva kako da unapredite pozicije vašeg sajta na Guglu, rangirate se za nove ključne reči, optimizujete korisničko iskustvo i povećate prodaju od organskih poseta.
  • Provera Google Ads kampanja – Mislite da ste odlično postavili svoje Google Ads kampanje? Dajte nam priliku da sve to pregledamo i verovatno ćete svakog meseca dobiti novi spisak nedostataka koje treba da ispravite i savete da učinite kampanje još efikasnijim. Već u prvom mesecu otklanjamo goruće nedostatke i činimo kampanje profitabilnim.
  • Provera Facebook i Instagram kampanja – Svakog meseca ćemo analizirati vaše Facebook kampanje, način targetiranja i kvalitet oglasa. Proverićemo i da li ste dobro tehnički postavili nalog, da li Facebook pixel ispravno funkcioniše, da li konverzije dobro postavljene, kako radite remarketing… Otkrićemo prilike za koje možda niste ni znali da postoje.
  • Analiza Facebook i Instagram objava – Svakog analiziramo 10 objava koje ste pripremili za svoju Facebook stranicu ili Instagram nalog. Možemo analizirati objave koje ste pripremili za naredni mesec ili prethodne objave koje ste imali na stranici kako biste naučili iz njih.

 

Cenovnik konsalting usluga

Ispod se nalazi kalkulator cene naših konsalting usluga. Jednostavno čekirajte usluge koje vas zanimaju i dobićete cenu mesečne nadoknade naših usluga.

Cene su bazirane na minimum šest meseci saradnje. Konsalting usluge po principu mesec-za-mesec su u proseku 30-50% skuplje.

Upit za konsultacije

    Ukoliko nemate vremena da se bavite digitalnim marketingom i želite da mi sve to radimo umesto vas pogledajte ponudu naših usluga.