Internet Marketing Usluge

 

Spremni sm0 da preuzmemo vaš kompletan internet marketing kako biste imali više vremena da se bavite drugim važnim stvarima od značaja za rast i razvoj vašeg biznisa.

Sa nama u Etourism Consulting ne dobijate agenciju koja će samo odraditi posao za vas. Sa nama dobijate pouzdanog partnera na kojeg ćete moći da se oslonite na duže staze. Ne dogovoramo saradnju sa svima, pažljivo biramo projekte u koje ćemo se upustiti jer je to osnov dugoročne saradnje. Većina naših klijenata sarađuje sa nama nekoliko godina, a imamo i nekoliko aktivnih saradnji koje traju više od 5 godina.

Pripremili smo poseban paket usluga koji, kako sam u praksi video, obuhvata usluge potrebne većini biznisa, i to po jedinstvenoj, izuzetno povoljnoj ceni.

online marketing usluge

Ako ovo nije dovoljno za vas, znajte da se ovaj paket može nadograditi dodatnim uslugama kao što su izrada ili redizajn sajta, email marketing, content marketing (kreiranje raznovrsnog web sadržaja u funkciji ostvarenja poslovnih ciljeva) i vođenjem vaših naloga na društvenim mrežama.

Pored navednih usluga, u poslednje vreme se najviše bavim kreiranjem kompletnih digital marketing strategija, kao i konsultacijama vezanim za digitalni marketing.

Ako vam ovo zvuči interesantno možete me kontaktirati.

internet marketing u turizmu milan stojković