Usluge internet marketinga

Unapredite svoj biznis uz strateški kreirane digitalne kampanje

Ne uzdamo se u osećaj, intuiciju i predviđanja. Za uspešan marketing potrebno je mnogo više od lepog dizajna i dovitljivog slogana. Digitalni marketing zasniva se na podacima, testiranju i rezultatima – e, baš tako mi radimo, više od 10 godina.

Iako u Etourism Consulting agenciji radimo uglavnom sa klijentima iz oblasti turizma i ugostiteljstva, zahvaljujući iskustvu i saradnicima pomažemo i drugim biznisima da povećaju vidljivost, prodaju više proizvoda i unaprede svoje poslovanje. 

Pokrivamo širok spektar internet marketing usluga i spremni smo da preuzmemo vaš kompletan internet marketing kako biste imali više vremena da se bavite drugim važnim stvarima od značaja za rast i razvoj vašeg biznisa.

Sa nama ne dobijate agenciju koja će samo odraditi posao za vas, već pouzdanog partnera na kojeg ćete moći da se oslonite na duže staze.

Ne dogovoramo saradnju sa svima, pažljivo biramo projekte u koje ćemo se upustiti jer je to osnov dugoročne saradnje. Sa većinom klijenata negujemo dugogodišnju saradnju.

internet marketing usluge

Iako većina naših klijenata dolazi iz oblasti turizma i ugostiteljstva, vremenom smo razvili bogato iskustvo na raznovrsnim projektima u najrazličitijim delatnostima. 

Zahvaljujući svom timu i saradnicima, ponosno mogu reći da posedujemo eskpertizu i iskustvo da razvijemo prilagođene sajtove i marketinške kampanje prema specifičnim zahtevima klijenata iz bilo koje oblasti.

Mi znamo da je svaka firma posebna i zato pružamo prilagođene digital marketing usluge koje zaista uvažavaju sve potrebe i osobenosti vašeg biznisa.

Fokusiramo se na rezultate.

Ako vam je u digitalnom marketing najvažnije da imate lep Instagram profil onda verovatno nismo najbolje rešenje za vas. Mi smo performance-based agencija i naše merilo vrednosti nisu lepe objave i broj lajkova, već konkretni rezultati – prodaja proizvoda i usluga, direktne rezervacije, više gostiju, više preuzimanja, prijava i sl.

U naše ime govore zadovoljni klijenti sa kojima negujemo višegodišnju saradnju. Ispod je dat prikaz naših usluga. Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo pomoći vašem biznisu.

10+

GODINA ISKUSTVA

80+

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

400+

REALIZOVANIH PROJEKATA

Kako internet marketing usluge doprinose prodaji

Prikažite ponudu klijentima na pravoj platformi u pravo vreme

Internet marketing usluge će vašem brendu obezbediti stalnu promociju direktnoj ciljnoj grupi. Digitalni marketing i dalje predstavlja najpovoljniji i daleko efikasniji kanal promocije u poređenju sa drugim medijima.

Digitalni marketing će vam pomaći da proširite svoje tržište, lakše i jeftinije dođete do kupaca, prodate više proizvoda uz veću profitnu marginu. Sve dok vaš brend održava stalno onlajn prisustvo, klijenti će vas lako nalaziti.

Inernet marketing zahteva vreme i posvećenost, to je full-time posao i jedino tako može dati rezultate. Angažovanje naše agencije znači da ćete dobiti partnera koji će sve to raditi za vas i to po nižoj ceni od plate koju biste izdvojili za jednog zaposlenog marketara.

plodovi internet marketing usluge

Od 2011. godine radili smo sa više od 80 zadovoljnih klijenata sa prostora Balkana ali i celog sveta, uz mnoštvo jednokratnih projekata. Ovo su neki od naših rezultata:

new city hotel

New City Hotel

SEO, PPC i SEM usluge

TOP 10

na Google-u za sve bitne ključne reči

34,5%

udeo direktnih rezervacija

km

Poliklinika Kardiomedika

SEO, PPC i SEM usluge

+48,7%

više telefonskih poziva

+28,3%

više zakazanih pregleda

greda

Restoran Žuta Greda

PPC, SEM i konsalting usluge

+55,8%

više porudžbina

+22,1%

više organizovanih proslava

beli dvor

Kraljevska porodica Srbije

Web design i društvene mreže

+47%

više poseta na novom sajtu

+25,8%

pratilaca na Instagramu

zoo vrt

Beo Zoo Vrt

Web design, PPC i SEM usluge

+18,7%

prodatih ulaznica godišnje

+22,1%

poseta u toku zimskih meseci

sokobanja

TO Sokobanja

Web design, PPC, SEM usluge

1. mesto

najveći turistički rast u Srbiji

+30%

više ostvarenih noćenja 

Sve naše aktivnosti baziraju se na dogovorenoj strateškoj osnovi kako bi donele profitabilne rezultate. Pogledajte ponudu naših internet marketing usluga i dozvolite nam da unapredimo vašu prodaju!

 

Digital marketing usluge

Hajde da pojačamo vidljivost vašeg brenda i povećamo profitabilnost

SEO - Optimizacija za pretraživače

Uz pažljivo istraživanje i postavljanje adekvatne strategije ključnih reči te najboljih SEO praksi, podižemo broj i kvalitet organskih poseta sa Google-a.

Local SEO

Statistika kaže da će 88% ljudi koji traže neki proizvod ili uslugu online to i kupiti u sledećih 24h. Uz specijalne local SEO tehnike, rangiramo ponudu na TOP pozicije u vašem mestu.

Web design - Izrada sajtova

Izrađujemo custom-designed sajtove, prilagođene željama i potrebema klijenata, optimizovane za mobilne uređaje, korisnike i pretraživače – koji će biti osnova marketinškim kampanjama i uspešnoj prodaji.

Društvene mreže

Za uspeh na društvenim mrežama važno je stalno plasiranje kvalitetnog sadržaja tokom godine. Imate li vremena za tako nešto? Tu smo da preuzmemo vaše naloge i profesionalno kreiramo sadržaje koje će pratioci voleti!

Oglašavanje na društvenim mrežama

Da li ste spremni da proširite svoje tržište i prodate više proizvoda? Identifikujemo ciljne grupe, određujemo ciljeve i kreiramo plaćene Facebook i Instagram kampanje prilagođene vašim proizvodima i uslugama.

Google oglašavanje

Kreiramo prilagođene tekstove oglasa, optimizujemo targetiranje, bidding strategije i landing stranice, za svaku ključnu reč. Uz display, video, shopping i remarketing kampanje, Google oglašavanje je za mnoge biznise najmoćniji kanal prodaje.

Zašto je digitalni marketing dobar izbor za vaš biznis?

Vreme je da uživate u plodovima svog biznisa. Nedostaje još samo dobar marketing!

Tržište i prodaja na internetu su u neverovatnom porastu, naročito od starta Covid-19 pandemije. Ipak, kako sve više kompanija ulaže vreme i novac u oglašavanje i svoje prisustvo na internetu, standardne tehnike promocije više ne daju rezultate.

Zato je potrebno da postavite snažne temelje definisanjem digital marketing strategije. Internet marketing će vam pomoći da:

  • Izgradite reputaciju svog brenda
  • Dobijete veliki povrat investicije
  • Oglase prikažete direktnoj ciljnoj grupi
  • Prilagodite promotivne poruke
  • Pratite rezultate svih aktivnosti
  • Optimizujete kampanje ali i kompletnu strategiju
  • Vodite dugoročne profitabilne kampanje

Zašto izabrati nas?

Vreme je da uživate u plodovima svog biznisa. Nedostaje još samo dobar marketing!

Bogato i široko iskustvo

Agencija Etourism Consulting i ja lično imamo preko 10 godina iskustva u digitalnom marketingu. Prošli smo gotovo sve segmente ove oblast i, pored iznad navedenih usluga, imamo iskustva i u projektima kao što su web prodavnice, dropshipping, promocija aplikacija, blogovi, affiliate marketing i sl.

To znači da imamo dovoljno svestranog iskustva da svaki projekat sagledamo iz multidisciplinarne perspektive i shodno tome primenimo najbolje i najjednostavnije rešnje koje donosi maksimalne rezultate klijentima.

Profesionalni tim saradnika

Imamo čitav niz saradnika što nam pruža mogućnost da izađemo u susret gotovo svim zahtevima klijenata, kao što su: virtuelne ture, snimanja i montaža promo videa, kreiranje sadržaja na različitim jezicima, softverska rešenja, grafički dizajn i ilustracije i sl.

Dakle, saradnjom sa nama dobijate i web dizajnera, kopirajtera, community managera, SEO stručnjaka, digital marketing specijalistu, pa čak i programera. Zamislite samo koliko bi vas koštalo da sve njih posebno angažujete.

Fokus na rezultate

Naš primarni cilj je da klijentima donesemo rezultate. Ne isporučujemo lepa i dovitljiva rešenja, već ona koje će doneti prodaje i rezervacije.

Pažljivo biramo klijente

Dovoljno dugo radimo ovaj posao da možemo birati sa kime ćemo ostvariti saradnju. Nećemo prihvatiti projekte za koje vidimo da ne možemo doprineti poslovnim rezultatima samo da bismo naplatili nekoliko meseci rada.

Pristup premium alatima

Znate kako kažu, za dobar posao neophodni su najbolji alati! Problem je što postoji pregršt alata za svaki segment digitalnog marketinga – društvene mreže, grafički dizajn, video obrada, SEO alati itd. Svi ti alati jako skupo koštaju i jednoj firmi se nikako ne isplati da ulaže u sve to.

Prestanite se mučiti oko pronalaženja besplatnih alternativa koje ničemu ne vrede. Angažujte nas i vaš biznis će biti tretiran najboljim premium alatima koji postoje! Samo na tome, uštedećete preko 500 eura mesečno, a koristi koje ćete dobiti su nemerljive!

Razumne cene usluga

Ne nudimo pakete usluga po fiksnim cenama jer je svaki projekat poseban i nosi svojevrsne izazove. Ipak, vodimo se time da mesečna cena naših usluga uvek bude niža od neto plate marketara kojeg biste morali da angažujete za taj posao. Često je ta cena i dosta niža, zavisno od kompleksnsoti i obima posla.

Svesni smo okruženja i vremena u kojem živimo i zato se trudimo da cene držimo na razumnom nivou. Ipak, znajte da mi nismo najjeftinija agencija, ali se trudimo da spram našeg iskustva damo najnižu moguću cenu kojom ćemo obezbediti kvalitetnu uslugu.

U radu insistiramo na transparentnosti – u svakom trenutku možete videti šta radimo, kako se troši budžet i kakvi su rezultati.  Dozvolite nam da povećamo vaše online prisustvo i unapredimo prodaju!