Online Seminar: “Facebook u turizmu i ugostiteljstvu”

NAUČITE KAKO DA IZGRADITE IMPRESIVNU FACEBOOK STRANICU ZA SVOJ TURISTIČKO-UGOSTITELJSKI BIZNIS I PREKO NAJVEĆE DRUŠTVENE MREŽE NA SVETU DOĐETE DO NOVIH TURISTA I VIŠE GOSTIJU.

Na ovom seminaru naučićete:

  • Da kreirate i postavite kvalitetnu turističku Fejsbuk stranicu;
  • Da kreirate objave koje će imati veći “reach”;
  • Da osmislite i kreirate oglasne kampanje na Fejsbuku;
  • Da targetirate svoju ciljnu grupu turista Fejsbuk oglasima;
  • Da postavite Fejsbuk oglase, pratite efekte tih oglasa i vršite njihovu optimizaciju;
  • Još mnogo trikova i saveta iz prakse.

 

MESTO I VREME: gde i kada vi poželite

U pitanju je online seminar, što znači da Vam je za učešće na seminaru potrebna samo internet konekcija. Lekcije možete pratiti u kafiću, autobusu, kancelariji ili kod kuće, bilo ujutru, u podne, uveče odnosno kada god to Vama odgovara. Seminar je optimizovan za mobilne uređaje tako da mu možete pristupiti i sa mobilnog telefona ili tableta.

TRAJANJE KURSA: 60 dana

Potpuno je sve jedno kada ćete početi seminar, ali kada jednom počnete svi materijali na seminaru će vam biti dostupni 60 dana. To znači da ćete dva meseca moći da prolazite kroz sve tekstove, prezentacije i video lekcije na seminaru.

CENA: 6.000,00 dinara ILI 50 EUR

Mogući su popusti za veće grupe učesnika (pogodno za veće organizacije). Uplate u eurima mogu ići i preko PayPal-a.

KAKVE SU LEKCIJE?

Seminar je prilagođen turističko-ugostiteljskoj delatnosti i kroz 23 lekcije će Vam pružiti sva potrebna znanja da sami uspešno vodite svoju Fejsbuk stranicu turističke agencije, organizacije, hotela, apartmana… Lekcije na seminaru obiluju primerima i veoma su konkretne uz mnogo mojih propratnih saveta koje sam stekao u praksi radeći sa preko 50 turističkih Fejsbuk stranica u proteklih 5 godina.

Na seminaru se nalazi i više od 500 minuta video sadržaja u formi lekcija i tutorijala koji će Vam u korak-po-korak formi prikazati kako da uradite sve što je potrebno, dok su ostale lekcije u formi teksta sa slikama, infograficima i prezentacijama.

Ovo je definitivno najkvalitetniji seminar o poslovnoj primeni Fejsbuka u turizmu i ugostiteljstvu.

Kvalitetno vođena Facebook stranica može povezati vašu turističku ponudu sa potencijalnim turistima na ovoj mreži.

Na ovom seminaru ćete naučiti kako da iskoristite sve mogućnosti Facebook stranice, postavljate kvalitetnije objave, dođete do ciljne grupe turista, razumete njihovo ponašanje na vašoj stranici i optimizujete objave i samu stranicu i od nje napravite možda i najjače marketinško sredstvo vaše ponude.

Videćete čak 101 primer dobrih i loših objava na turističkim Fejsbuk stranicama uz analizu svakog primera. Najvažnije, naučićete kako da iskoristite najveću marketinšku moć Fejsbuka – plaćeno oglašavanje. Proći ćemo kroz sve vrste oglasa, obraditi proces targetiranja i budžetiranja, naučiti kako postaviti i optimizovati Fejsbuk oglase, koje su dobre prakse pri postavljanju oglasa namenjenim turistima, koje trikove možete koristiti i kako meriti uspešnost promotivnih kampanja.

Sve lekcije na seminaru (ukupno 23) su razvrstane u 7 modula. Pogledajte spisak svih modula i lekcija

Nakon završenog seminara učesnici dobijaju sertifikat agencije Tourism Management and Consulting.

IMATE DODATNIH PITANJA?

Pošaljite mi poruku na kontakt@milanstojkovic.com, rado ću odgovoriti na sva postavljena pitanja.

 

Prijava na seminar

Nakon što popunite prijavni formular na e-mail adresu će Vam stići dalja uputstva.