Registracija

Odaberite paket koji vam odgovara i ovladajte tehnikama koje će lansirati prodaju Vaših kapaciteta i aranžmana!

[easy-pricing-table id=”52″]

ZDRAVO!

Moje ime je Milan Stojković i uspešno se bavim onlan marketingom u turizmu.

Osnivač sam agencije Tourism Management and Consulting, specijalizovane za pružanje usluga onlajn marketinga u turizmu, direktor e-Turizam konferencije, ali mnogi od vas me verovatno znaju kao autora bloga Turizam i putovanja gde sam napisao dosta tekstova o primeni interneta u turizmu i ugostiteljstvu kao i nekoliko priručnika o ovoj temi.

Znam da je ključ uspeha Vaše agencije, destinacije ili ugostiteljskog objekta primena savremenog onlajn marketinga koji je specijalno prilagođen turističkom sektoru. Imam iskustva u tome i video sam kako internet marketing malim apartmanima donosi velike rezultate.

Sebe ne smatram internet marketing ekspertom, ali imam određena znanja i iskustva koja mogu podeliti sa vama a koja će vam sigurno koristiti.

Zato ću vam na ovom sajtu prenositi svoja najnovija iskustva, znanja i tehnike iz ove oblasti uz minimalnu mesečnu nadoknadu. Na ovaj način ja ću povratiti nešto od uloženih sredstava u svoju ličnu edukaciju a vi ćete dobiti:

– svakog meseca nova napredna i savremena znanja o e-marketingu u turizmu koja odmah možete primeniti

– sve sadržaje na našem jeziku i prilagođene domaćoj turističkoj privredi

– po simboličnoj mesečnoj nadoknadi od samo 1.000 dinara ili 10 eura za uplate izvan Srbije.

i to nije sve, dobićete još i:

– pristup Fejsbuk grupi gde možete razmenjivati vredna iskustva sa ostalim članovima i obogatiti svoju profesionalnu mrežu kontakata.

– 30 minuta besplatnog Skype konsaltinga gde ću vam dati osnovne smernice i uputstva kako da poboljšate internet nastup baš vašeg turističkog biznisa.

Dakle, ja mesečno trošim mnogo više novca i truda da bih sva ta znanja pokupio od najboljih u svetu i testirao u našim uslovima, a vi ih dobijate sistemaizovana na jednom mestu, na našem jeziku, po simboličnoj ceni. Situacija koja odgovara svima rekao bih.

Kome je namenjeno članstvo na ovom sajtu?

Moram napomenuti da ovaj program ipak nije za apsolutne početnike!

Članstvo je namenjeno marketing menadžerima u turizmu, vlasnicima manjih objekata, radnicima turističkih organizacija, preduzetnicima i pojedincima koji žele dobiti veštine koje garantuju posao u turizmu.

Međutim, potrebno je imati osnovna znanja i iskustva u internet marketingu, kao što su:

– iskustvo u vođenju bar jedne Fejsbuk stranice,

– korišćenje Tvitera,

– postavljanje bar jednog Google oglasa ili

– bustovanje bar jednog Fejsbuk statusa.

Redovno članstvo će vam doneti stalne izvore novih i svežih znanja pomoću kojih ćete povećati prodaju aranžmana, dovesti turiste u destinaciju ili popuniti svoj hotel/apartman.

Ukoliko tražite posao a želite se baviti turizmom jednostavno ovladajte tehnikama onlajn marketinga u turizmu i posao će naći vas! Kako? Pa jednostavno je: vi ćete znati da prodate usluge koje se nude u turizmu, a to je svima koji te usluge nude najbitnije – ako znate da prodate njhihove usluge, imaćete zacementiran posao, i to možda već u mojoj agenciji.

Za sva dodatna pitanja možete koristiti kontakt formu na sajtu ili me pronaći na društvenim mrežama.

A sada je vreme da se prijavite i postanete premium član ovog programa:

[easy-pricing-table id=”52″]

 

1 thought on “Registracija”

Leave a Comment