Kako da se predstavite na Sajmu turizma bez zakupa skupih štandova

Da li ste znali da se možete predstaviti na Sajmu turizma bez zakupa skupih štandova? Ne, ne morate čak ni platiti ulaznicu!

sajam-turizma-beograd

 

Bliži se još jedan Sajam turizma u Beogradu i nekako svi u branši pričaju o tome. Najčešće pitanje koje dobijam je: hoćeš li biti na Sajmu?

Oni koji prate moje internet pisanije nešto duže znaju da nisam baš pristalica Sajmova. Samih turista na sajmu ima malo, i uglavnom su to lovci na flajere i besplatni zalogaj. Zato je teško na Sajmu prodati kapacitete i aranžmane.

Sajam je dobar za poslovne kontakte, po neki koristan razgovor i viđanje sa kolegama i prijateljima. Međutim, platiti enormne cene zakupa štanda samo zarad toga mnogima nije isplativo.

Zato ću vam pokazati jedan mali trik sa Facebook oglašavanjem koji možete koristiti da biste predstavili svoju ponudu posetiocima sajma a da čak i ne budete fizički prisutni na samom događaju.

Ovaj metod su koristili ljudi koje sam savetovao, a i lično sam ga testirao i mogu reći da daje veoma lepe rezultate. Ovo možete naravno koristiti za bilo koje dešavanje koje okuplja Vašu ciljnu grupu.

Metod je objašnjen u ovom petominutnom video tutorijalu (omogućite zvuk). Da li ćete ga isprobati?

 

Ako vam je ovo interesantno verovatno će vas zanimati i tutorijal o tome kako da targetirate na Fejsbuku bivše goste kojima je uskoro rođendan.

p.s. Ukoliko želite da ovladate Facebook oglašavanjem i ostalim segmentima internet marketinga možete se upoznati sa mojim Master treningom.

 

Leave a Comment